Clubbing

Silicone Soul

siliconeU petak 28. Marta, po prvi put u Nišu, nastupiće muzička legenda svetske house scene Silicone soul. Projekat koji je nastao i zaživeo u Glazgovu davne 1998 godine, već duži niz godina je u samom vrhu svetske muzičke scene, a nakon nastupa od Berlina do Ibize, preko Londona, Buenos Airesa po prvi put nastupiće pred niškom publikom u klubu Dajmond.

Za dobro raspoloženje, od samog početka žurke, biće zadužen dj FAKIR ( Noise Destruction, Novi Sad), pionir elektronske muzike sa ovih prostora i autor kultne klubske „himne“ iz 93′ „Laki je malo nervozan“. Na kraju večeri, dobru zabavu zaokružiće BAUK dvojac Max i Kalson.

Nakon dočeka Srpske Nove Godine na otvorenom i niza manjih dešavanja, ovo veče je prilika za one koji vole dobar provod da u njemu uživaju u pravoj klupskoj atmosferi jedine diskoteke u Nišu.

Karte u pretprodaji mogu se naći na sledećim prodajnim mestima:
Kafe Hedonist, Truba, Caffe Caffe, Splunge, Flo kao i u Zla Shteku, salonu Fluid i knjižari Indigo. Cena karte u pretprodaji je 300 dinara do petka 28. Marta u 18h. Cena karte na ulazu je 400 dinara do ponoći i 500 dinara nakon ponoći.

Pročitajte i...