Kulturna dešavanja

Roštiljanje sa Banker-om

rostiljPozivamo sve Nišlije, medijske prijatelje, kompanije i preduzetnike, organizacije i pojedince da u nedelju 24. juna budu na obali Nišave, kod Vrežinskog bazena.

Izađite sa svojim prijateljima, kolegama i porodicama na uranak ove nedelje. Uživajte u dobrom roštilju, slušajući dobru muziku ali i pokažite da je humanost slika duše!

Poznati po velikom meraku ali i humanosti, Nišlije još jednom pokazuju da nije teško biti human, makar i na jedan dan.
BANKER radio je pokrenuo humanitarnu akciju „Roštiljanje sa BANKER-om“ i za samo nedelju dana uspeo da motiviše 50 porodica i više od 10 organizacija iz Niša, da podrže humanost.

Svoju medijsku moć i mrežu partnera, koji se duži niz godina bave humanitarnim radom i koji su prepoznali bitnost ovakve akcije, BANKER radio je uspeo da pretvorili u doživljaj za pamćenje.

Partner akcije- SIM Impex, tog dana doniraće 98,3 kg mesa ( simbolično za frekvenciju radio BANKER-a ) . Svakome ko želi tog dana da roštilja i uživa u prirodi, dobroj muzici i društvu a da se pri tom prijavio da donosi skaru, SIM Impex donira 1kg mesa. Prijave će trajati do petka u podne.

Porodicama koje će tog dana doći sa dečicom, omogućili smo, uz podršku Vrtića Meda, improvizovano igralište i vaspitačice koje će biti podrška u svakom pogledu, tako da roditelji mogu bez brige da roštiljaju i uživaju sa prijateljima.

Na insistiranje mlađe populacije, na samoj obali Nišave, biće instaliran i Paint Ball teren i komplet oprema WAR ZONE -a tako da uživanju neće biti kraja.

Imamo i darodavce za igre bez granica i to su tehnoMS koji poklanja vaučer pobedniku igre „Trkanje u džakovima„ i Lacky Shop za igru „Merenje roditelja i dečice„ .

Svako ko se prijavi u obavezi je da ponese se sa sobom jedan odevni predemet za dečicu bez roditelja, doma „Duško Radović“ , za uzrast između 5-20 godina starosti. Preporuka iz doma je da to bude uglavnom sportska odeća/ obuća, za proleće, leto ( majce, šortsevi, trenerke, patike, papuče i slično) .

Takođe, poziv firmama, ukoliko planiraju da orgnaizovano prisustvuju uranku, uplate minimum 2.000 rsd na račun doma „Duško Radović“ (ž.r. 840-1273761-63 ) .

Svaka humanitarna akcija biće medijski propraćena od strane BANKER radija

Cilj nam je da čineći dobro za sebe, pokažemo da nije teško ukoliko po nekad to dobro i podelimo!

Pročitajte i...