Kulturna dešavanja

Roštiljanje sa BANKER-om

rostiljTim BANKER radija, uz pomoć prijatelja i partnera, organizuje drugu godinu za redom, veliku humanitarnu akciju „Roštiljanje sa BANKER-om“.

U pitanju je jednodnevni, prolećni uranak, organizovan i posvećen svim Nišlijama, njihovim porodicama, prijateljima, poslovnim partnerima i kolegama koji žele da jednog prolećnog dana budu dobri ljudi i pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

Ovogodišnje roštiljanje je u znaku udruženja NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja, lekara i porodica čija su deca obolela od raka). Prikupljaće se dugotrajne namirnice za NURDOR sigurnu kuću u Nišu, u kojoj borave roditelji i dečica koja se tu nalaze na lečenju. Svakoj prijavljenoj grupi ljudi, bilo to porodica, društvo ili kolektiv sa posla koja donira pomoć udruženju NURDOR, tog dana, Sim Impex i Winners poklanjaju 1kg roštilj mesa u znak zahvalnosti za pruženu humanitarnu pomoć.

Samom događaju pridružiće se i vaspitači vrtića Wonderland i Ecipecipec, koji će animirati sve mališane koji su sa svojim porodicama došli na druženje. Dragi roditelji imate priliku da pored pružene pomoći drugima, taj dan provedete bez televizora u lepom porodičnom okruženju. Veliku pomoć u organizovanju humanitarne akcije „Roštiljanje sa BANKER-om“ pružila je i Vojska Srbije, ispred čijeg se bazena i odvija cela akcija.

Lokacija je obala Nišave, kod Vrežinskog bazena, 09. juna 2013. godine. Prijavite se i vi na broj telefona BANKER radija: 018/522-229

Pročitajte i...