Mediji

NATAŠA DISIĆ ŽIVKOVIĆ

Rođena je u Nišu, 26. oktobra 1983. godine (te zime se vozilo na par-nepar i bio je mnogo veliki sneg). Ovo joj se verovatno nije baš dopalo kao bebi pa zato više voli proleće, kad su prozori otvoreni širom a zavese lelujaju uz cvrkut ptica.

Kao mala je želela da bude arheolog i da svira klavir. Od toga joj je danas ostalo samo to da sakuplja kamenčiće i da ima duge prste. Radno mesto joj je ispred mikrofona, za miksetom i pred monitorima a sa slušalicama na ušima. Svako radno jutro provodi na Banker radiju – pravi društvo Nišlijama od 6 ujutru pa sve do 10 sati. Piju zajedno prvu jutarnju kaficu. Inače, bez kafe ona ne bi mogla da živi. Isto ni bez češkanja ne bi bilo života za nju, a i zagrljaje dodaje na tu listu neophodnosti.

Prvi posao u životu je dobila u sedmom razredu osnovne škole – posao prodavca u knjižari O.Š. DJ Stanko (sada Stefan Nemanja). Drugi, i ostale poslove, je dobila kad je malo porasla (završila školu): anketirala je ljude, prodavala neke fine proizvode za naočare, prodavala osiguranja, dečije stvarčice, bila čak i računovođa nedelju, dve (ekonomski tehničar je to)… ali, svoju dušu je pronašla na radiju.

Najpre na Bankeru, onda je radila na City radiju i evo je sada opet na mestu odakle je sve počelo: Voždova 13, tu kod Pošte, Banker 98,3 – tu je ona voditelj jutarnjeg programa „Startovanje sa Natašom“.

Voli matematiku, voli da gleda filmove (čitaj: i jede kokice), crtaće, voli jednog Marka i jednu Veru, uživa da gleda predstave, baš voli da spava (čitaj: zašto alarm ne može da zvoni malo kasnije?!) i omiljeno mesto na svetu joj je Tvrđava a pismo ćirilica.

Kažu da joj je zaštitni znak crveni ruž i široki osmeh (zlatan zub ne bi volela da ima) a ona tvrdi da nikada ikada neće biti žena svojih godina.

Nosi dva prezimena jer je jedinica u oca i u majke a i retko je to prezime Disić pa joj milo da ga ima.

Pročitajte i...