Niške vesti, Sportske vesti

Humanitarna IT trka „Štafeta srcem“ 2024.

Štafeta srcem

SYRMIA ( HTEC kompanija ) u sinergiji koja pomera granice dosadašnjih mogućnosti, organizuje Humanitarnu IT trku “Štafeta srcem”. Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na ovaj događaj i podelimo te lepe trenutke sa Vama.

Trka će se održati u petak, 7. juna u 18h, u Niškoj tvrđavi.
Okupljanje takmičara radi dobijanja startnih brojeva je od 17h.

Trka je štafetna, svaka ekipa prijavljuje po 5 članova, svaki član ekipe trči krug dužine 850 metara.

Jedna kompanija može da prijavi više timova, a za svaki tim se plaća kotizacija u iznosu od 8000 dinara (1600 dinara po članu).

Po završetku trke, planirano je druženje uz muziku u bašti Planinarskog doma.

Rok za PRIJAVE je sreda 29. maj!

Koraci u procesu prijave kompanije

  • Potpisati ugovor o donaciji
  • Uplatiti kotizaciju
  • Prijaviti tim na Run Trace platformi
  • Poslati sken ugovora i uplatnice na mail

Ovaj događaj smo prvi put organizovali 2022. godine i inicijalno je krenuo kao ideja da okupimo IT zajednicu u Nišu, oko zajedničkog cilja, a to je humanost i društvena odgovornost. U međuvremenu, trka je prerasla u kompleksan i pažljivo pripreman događaj prepoznat od strane IT zajednice koju okupljamo.

Sažetak prošlogodišnje trke : trku je podržalo 40 kompanija iz našeg domena, učestvovalo je 68 timova i ukupno 278 trkača. Zbir humanosti i čelične volje krunisali smo uručenjem opreme Klinici za dečju reanimaciju i intenzivnu terapiju, KC Niš.

Donacija će ove godine biti usmerena udruženju NURDOR za opremanje roditeljske kuće u Nišu i poboljšanju uslova u kojima deca borave. Veliki heroji izvojevaju velike pobede a za takve hrabre podvige doniramo im i igračke u njihovu kutiju hrabrosti. Kutija će biti postavljena na NURDOR štandu na samoj trci.

Ponesite dobro raspoloženje i igračku za male heroje i čekamo Vas!

Pročitajte i...