Promocije, sajmovi, festivali

Prvi Orion sajam informatike i telekomunikacija

infotel Siti marketing centar ne prestaje da nas iznenađuje novim događajima sajamskog tipa. Nakon uspešno organizovanog Sajma automobila, motora i prateće opreme – AUTO-MOTO FEST-a, Sajma kozmetike i zdravlja – LEPŠE LICE NIŠA, Sajma nekretnina i investicija i Novogodišnjeg dečijeg festivala, ova prestižna niška agencija najavila je održavanje – INFOTEL-a 2010, Prvog sajma informatike, telekomunikacija i digitalne opreme u Nišu.

Uz podršku Grada Niša i gradskih opština Palilula, Medijana, Pantelej i pokrovitelja – kompanije ORION telekom, INFOTEL 2010 predstaviće Nišlijama, 5. i 6. novembra u sali Doma vojske Srbije, najnovija dostignuća u oblasti informatike, telekomunikacija i digitalne opreme. To će omogućiti i oko 20 učesnika Prvog sajma INFOTEL 2010

Sajam je namenjena svima kojima je IT svet profesija, onima koji se bave strukturiranjem, obradom i prenosom informacija, proizvođačima i prodavcima računarskog softvera i hardvera, internet provajderima, operaterima mobilne i fiksne telefonije, proizvođačima i prodavcima savremene opreme za komunikaciju (satelitski, radio i video uređaji, telefonski aparati, digitalne kamere i foto aparati). Ovo je mesto i za one, kažu organizatori Sajma, koji žele biti u koraku sa svetskim tendencijama i novitetima kako na IT tržištu tako i u sferi telekomunikacija. INFOTEL je kako informativnog tako i prodajnog karaktera, gde posetioci pored brojnih najnovijih informacija IT sveta i telekomunikacija, mogu nabaviti i najnoviju IT tehnologiju.

Niš je zaista postao pravi sajamski grad i to dokazujemo iz godine u godinu, sve većom sajamskom ponudom. Bez obzira na teško vreme u kojem se nalazimo, u njemu se ipak nešto dešava – ističe Oliver Paunović, vlasnik i direktor Siti marketing centra. Svako vreme ima svoju specifičnost, a ovo naše je vreme informacija i mi mu se jednostavno moramo prilagoditi. Zato, pokažimo da volimo naš grad, budimo deo i ove promotivne aktivnosti i naši potencijala.

D.Vidojković

Dom vojske Niš, 5. i 6. novembra 2010. godine. Zvanični sajt sajma (www.sajaminformatike.rs)

Pročitajte i...