Niške vesti

Praznici u bioskopu

praznici-u-bioskopuTokom novogodišnjih i Božićnih praznika posetioce bioskopa „Vilin Grad“ očekuju razna dešavanja. Već 31. decembra i 1. januara biće organizovana akcija „Novogodišnja filmomanija“, u okviru koje će svaki deseti posetilac dobijati jednu kartu na poklon.

Prvi vikend u mesecu biće, već tradicionalno, rezervisan za Porodični vikend, koji će povodom praznika trajati duže, od 4. do 6. januara. U okviru januarskog Porodičnog vikenda premijerno će biti prikazana komedija „Haos u kući – matorci dolaze“, zatim dokumentarni film „Kralj pingvina 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, kao i aktuelni naslovi za decu „Semijeva velika avantura 2 3D“, „Zvončica i tajna krila 3D“ i „Pet legendi“- sva tri, takođe, sinhronizovana.

U periodu od 12 do 17 časova mališani će u holu bioskopa moći da se zabavljaju u pratećim programima i da se druže sa maskotama. Male posetioce bioskopa „Vilin Grad“ 4. i 5. januara očekuje kreativna radionica dečijeg odeljenja biblioteke „Stevan Sremac“. U nedelju, 6. januara, izviđači odreda porečana Školski brod „Jadran“ družiće se sa svim mališanima. U saradnji sa Crvenim krstom Niš, za vreme Porodičnog vikenda biće organizovana humanitarna akcija prikupljanja knjiga za najuspešnije osnovce.

Članovi Porodičnog film kluba bioskopa „Vilin Grad“ će tokom Porodičnog vikenda dobijati na poklon Mali Politikin zabavnik i praznične paketiće.

Bioskop će poslednjeg dana 2012. raditi do 18 časova, a prvog dana 2013. godine od 14 časova. Počevši od 2. pa do 13. januara, tokom trajanja školskog raspusta, bioskopi „Cineplexx“ i „Vilin Grad“ će raditi i u prepodnevnim časovima, kao vikendom.

Pročitajte i...