Go2 Travelling

Pag

go2travell

Hrvatska Ibiza

Pag je najveselije ostrvo na Jadranu, poznato kao Hrvatska Ibiza. Od svih hrvatskih ostrva Pag ima najdužu obalu, i možda i najzanimljiviju, ispresecanu mnogobrojnim rtovima i uvalama.

Karakteristično za ostrvo je njegov reljef koji je većinom kamenjar. Tirkizno plavo more , gradići i sela u raskošnom zelenilu, prekrasne skrivene uvale i najbolje žurke na Jadranu čine ovo ostrvo najprimamljivijom destinacijom u regionu. Ostrvo je prekriveno maslinjacima, a meštani sa ponosom hvale domaće vino Žutica i nadaleko poznati Paški sir.
Eletronska muzika struji ostrvom i širi dobro raspoloženje. Mladi iz celog sveta vole hrvatska ostrva zbog prirode koja oduševljava, ali na Pag dolaze isključivo po preporuci i zbog partijanja, kako bi Hrvati rekli. Prema navodima Guardiana Pag je idealna destinacija za sve one koji od letovanja očekuju ludu i nezaboravnu zabavu. Žurke na Pagu se dugo prepričavaju, a slike sa njih se uglavnom ne kače na Facebook. Klaberi iz celog sveta obožavaju Pag, saznajte zašto!
10 dana – 7 noćenja od 169 evra
www.go2travelling.net

Pročitajte i...