Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: putovanja

Kako da upoznate ljude na putovanjima

Putnici i mapa

Bilo da putujete sami ili u društvu, lepo je upoznati nekoga novog na putovanju, pa makar to bio i sugrađanin sa kojim delite prevoz. Saznajte kako to izvesti i već sledeći put se u zemlju vratite sa bar jednim novim prijateljem. Izbor smeštaja može biti ključan Verovatno ste već isplanirali sa kim ćete i gde ići na letovanje, koje ćete ... Detaljnije »

Go2 Regata

Go2 Vas vodi na najatraktivniju turističku lokaciju u Srbiji! Jezero Perućac ! Samo za Vas, prvi put ove godine, organizovali smo Go2 Regatu ! Petočasovni spust od Perućca da Rogačice zauvek će biti predmet prepričavanja. Detaljnije »

Mikonos

Iako je najmanje Kikladsko ostrvo , nosi titulu najpoznatijeg i najbučnijeg. Ostrvo najluđe zabave, najboljih tipova, najzgodnijih devojaka i najboljih klubova. Detaljnije »

Rimini

Rimini je glavni grad italijanskog primorskog turizma, a mnogi ga smatraju i prestonicom noćnog života u Italiji. Zanimljivo je da rimski Rimini datira jos iz 3 veka p.n.e, a rimski kameni most Ponte Tiberio vec 2000 godina spaja dve obale. Detaljnije »

Pag

Pag je najveselije ostrvo na Jadranu, poznato kao Hrvatska Ibiza. Od svih hrvatskih ostrva Pag ima najdužu obalu, i možda i najzanimljiviju, ispresecanu mnogobrojnim rtovima i uvalama. Detaljnije »

Go2 Jedrenje

Posle ove očaravajuće avanture, utisak će ostati toliko jak, da ćete zaboraviti sva dosadašnja letovanja… mislite da je nemoguće!? Detaljnije »

Tomorrowland Festival 2011

Tomorrowland je jedan od najvećih evropskih festivala na otvorenom, ove godine nominovan za "Best Music Event” od strane "IDMA"-a (International Dance Music Awards). Detaljnije »

1.Maj u Bukureštu

Da li je dovoljno reći da je to evropski grad koji je preživeo najveće tranformacije I uspeo da od oronolog komunističkog grada Istočne Evrope postane prava prestonica, glavni kulturni, trgovinski i industrijski centar Rumunije. Detaljnije »

Krf – Kavos

Nudimo Vam savršenu prliku da otkrijete zasto je bog mora Posejdon doveo svoju zenu, prelepu nimfu, Kerkiru baš na ovo ostrvo, koje danas sa ponosom nosi njeno ime. Detaljnije »