Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: hladno pivo

Hladno pivo u Nišu

U rovovima niške tvrđave 27. avgusta 2016. godine nišlije će slušati Hladno Pivo uz Atheist Rap kao goste koncerta. Detaljnije »

Hladno pivo – Niš 2012

Zagrebački rokeri Hladno pivo, regionalno poznati po hitovima kao što su Nije sve tako sivo, Pitala si me "Sreća” itd. posle preduge dve godine ponovo će održati koncert u Nišu, ovoga puta u petak 29. juna u dvorištu Banovine. Detaljnije »

Insajder | Hladno Pivo

Pivo nišlijama Prethodne subote su nišlije, ali i ceo jug i istok Srbije, imali prilike da nakon nekih 100 godina postojanja uživaju u nastupu hrvatskog kultnog benda “Hladno pivo”. Puna letnja pozornica bila je spremna za fenomenalno veče, ne mareći ni za kišu, sneg, tornado niti mutante komarce koji haraju duž Nišave. A kako i ne bi kada se toliko ... Detaljnije »

U prodaji karte za Hladno pivo

Zagrebačko Hladno pivo održaće 26. juna na Letnjoj pozornici u tvrđavi svoj prvi koncert u Nišu, a pretprodaja karata kreće od utorka, 1.juna 2010. po ceni od 800 dinara! Detaljnije »

Hladno Pivo u Nišu

Hladno pivo konačno stiže Nišlijama! Zagrebačko Hladno pivo posle skorašnjih izuzetno uspešnih dolazaka u Novi Sad i Beograd napokon se spušta južnije kako bi 26. juna prvi put u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri održalo koncert u još jednoj srpskoj metropoli - Nišu! Detaljnije »