Koncerti

Hladno Pivo u Nišu

Hladno pivo konačno stiže Nišlijama! Zagrebačko Hladno pivo posle skorašnjih izuzetno uspešnih dolazaka u Novi Sad i Beograd napokon se spušta južnije kako bi 26. juna 2015 prvi put u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri održalo koncert u još jednoj srpskoj metropoli – Nišu!

„Prvi put sviramo u Nišu, što normalno očekujemo sa nestrpljenjem. Dosta je prošlo od ‘Knjige žalbe’ i neće biti toliko pjesama sa posljednjeg albuma. Prvi put sviramo Nišlijama, pa se može očekivati megamiks pjesma koje ljudi inače najviše vole čuti. Dakle slična set lista kao u Novom Sadu (krajem prošle godine), koja je bila jako dobro prihvaćena“, kaže frontmen Hladnog piva Mile Kekin.

Long Play će uskoro saopštiti način prodaje i cene ulaznica za koncert Hladnog piva na Letnjoj pozornici Niške tvrđave. Već sada je poznato da će 500 najbržih Hladnopivopija uz ulaznicu dobiti kao poklon DVD „Knjiga postanka“ koji je u Srbiji objavio Long Play.

Sama činjenica da će Pivo svirati na Letnjoj pozornici u prostoru stare Niške tvrđave, dodatni je razlog za radost u taboru Zagrepčana.

„To je jako lijepo. Obožavam te stare historijske prostore. Iskustvo nam je pokazalo da i tu Hladno pivo lijepo paše“, kaže Mile.

www.hladnopivo.hr
www.lpbgd.com

Pročitajte i...