Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: francuski kulturni centar

Francuski filmski karavan

U petak 6. i subotu 7. septembar 2013, od 19h00 u niškom kulturnom centru (Stanoja Bunuševca bb) novi ciklus francuskih filmova na temu ljubavi. Detaljnije »

The Fovers

Francuski bend The Foves održaće koncert u četvrtak, 21. juna od 21h na amfiteatru na keju kod spomenika Šabanu Bajramoviću. Detaljnije »

Francuski filmski karavan

Francuski filmski karavan ''Zločini i misterije'' biće prikazan 11-12. april 2012-19h i 21h u Niškom kulturnom centru, Stanoja Bunuševca bb Detaljnije »

Niš dobio i Britanski Centar

Ambasador Velike Britanije u Srbiji Majkl Devenport otvorio je Britanski centar u Ulici Cara Dušana u Nišu. Najavljeno je da će Centar posetiocima pružati sve vrste informacija o aktivnostima Britanskog saveta u Srbiji, promovisati engleski jezik i kulturu, ali će raditi i na razvoju grada Niša na svim poljima. Detaljnije »

Stipendije francuske vlade

Predstavnici Francuske ambasade iz Beograda će 10. februara 2011. održati prezentaciju stipendija vlade Republike Francuske za srpske studente na Filozofskom fakultetu u Nišu, u 12h30, i na Prirodno-matematičkom fakultetu u 18h. Detaljnije »

Novi upis za polaganje

Jesenja sezona upisa za polaganje ispita i dobijanje medjunarodno priznate diplome francuskog jezika DELF, za Odrasle i Junior kandidate, odrzace se od 11. do 23. oktobra 2010. Prijava se vrsi u Francuskom centru Nis, od ponedeljka do petka od 8h do 17h i subotom od 10.30h do 14.30h. Detaljnije »