Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: forum

Dan zaljubljenih u Forumu

Dan zaljubljenih će u Forum šoping centru biti proslavljen uz dečiji hor Čarolija i Leontinu, tango, dobra vina, takmičenje u najdužem poljubcu, najlepše ljubavne poruke i popuste do 50 odsto. Detaljnije »

Make It Possible

U okviru projekta "Make It Possible” koji organizuje studentska organizacija AIESEC, u subotu 2. marta održaće se humanitarna akcija za pomoć ugrožÐµnim niškim porodicama. Detaljnije »

Noć kupovine 2012

Tradicionalna manifestacija ''Noć kupovine'' biće održana 4. maja u Nišu, a trajaće od 19 časova do ponoći. Karneval kupovine u Nišu biće organizovan u Tržnom centru ''Forum'' u preko 100 radnji. Detaljnije »

Noć kupovine u Nišu

Tradicionalna manifestacija ''Noć kupovine'' biće održana 14. oktobra u Nišu, a trajaće od 19 časova do ponoći. Karneval kupovine i zabave u Nišu biće organizovan u Tržnom centru ''Forum''. Detaljnije »

Shopping Night u Nišu

Pred nama su već tradicionalne noći kupovine, a pored Beograda od ove godine i Niš će uživati u mnogobrojnim kupoholičarskim akcijama i to petog maja. Detaljnije »

U niškom “Forumu” posao za 500 ljudi

Domaća firma Fešen Kompani otvoriće 31. marta u Nišu šoping centar Forum na površini od 17.000 kvadratnih metara, što je prostor od dva fudbalska igrališta, sa oko 80 brendova u 45 lokala sa pratećim sadržajima, saopštili su danas predstavnici te kompanije. Detaljnije »

Medjunarodni energetski forum u Nišu

Prvi medjunarodni forum o energetskom menadžmentu na lokalnom nivou, koji bi trebalo da promoviše veću energetsku efikasnost i uštede, biće održan u petak 17. septembra u Nišu. U radu foruma učestvovaće oko 300 stručnjaka iz Srbije i inostranstva, a održava se u organizaciji Centralnoevropskog foruma za razvoj – CEDEF, pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike i u saradnji sa Agencijom ... Detaljnije »