Kulturna dešavanja

Vikend sporta, mode i lepote

strongmanVikend sporta, mode i lepote u Forum šoping centru, biće organizovan od 21. do 23. marta, uz specijalnog gosta-trenera, Milana Jovanovića Strongmena. Pored fitnes treninga, sve dame će biti u prilici da se nadmeću u igri šminkanja bez ogledala, kao i da učestvuju u jednodnevnom kursu šminkanja.

U subotu, 22. marta od 12 šasova počinje veliki čas fitnesa za sve dame, koji će uz devojke iz „Strongman fitnes centra„, biti zagrevanje pred takmičenje u šminkanju bez ogledala, koje će trajati od 13 so 15 časova.

Svim damama Forum poklanja i besplatan jednodnevni kurs šminkanja od 14 časova, uz savete o svim trikovima za lepši izgled.

Za učešće u takmičenju prijavljivanje se vrši na infopultu Foruma ili putem telefona Banker radija 522-229, a pobednika očekuju vredne nagrade.

Sve posetioce Foruma, tokom vikenda očekuju i sniženja do 50% u određenim radnjama. Sport Vision će tokom vikenda imati promociju Adidas boost patika, koje su sinonim za neponovljivo iskustvo trčanja. Svi zainteresovani posetioci će moći da probaju jedan od modela u zanimljivoj aktivaciji u prizemlju centra.

Pročitajte i...