Kulturna dešavanja

Dan zaljubljenih u Forumu

leontinaDan zaljubljenih će u Forum šoping centru biti proslavljen uz dečiji hor Čarolija i Leontinu, tango, dobra vina, takmičenje u najdužem poljubcu, najlepše ljubavne poruke i popuste do 50 odsto.

Bogat zabavni program koji je Forum priredio za Dan zaljubljenih počeće u 18 časova uz nastup dečijeg hora Čarolija Leontine Vukomanović koji će izvesti najlepše dečije pesme. Odmah potom Forum će se pretvoriti u plesni podijum za tango. Čuveni argentinski ples ljubavi prvo će izvesti igrači plesnog centra Star, a odmah potom svoje umeće će moći da pokažu i svi parovi koji se budu prijavili za takmičenje u ovom plesu. Najbolje parove očekuju vredne nagrade. U 20 časova počinje takmičenje u najdužem poljubcu koje uvek izazove veliko interesovanje posetilaca.

U šoping centru biće postavljen i zid ljubavi na koji će posetioci moći da ostavljaju svoje ljubavne poruke, a na dan Svetog Valentina žiri će izabrati najlepšu i nagraditi.

Za učešće u svim takmičenjima prijavljivanje se vrši na infopultu Foruma ili na FB starnici šoping centra, a zakupci centra i sponzori obezbedili su vredne nagrade za najbolje učesnike.

Zahvaljujući organizatorima Sajma vina „Pro media“ i posetioci Foruma će 14. februara moći da degustiraju najbolja vina.

Koton – od 10% do 70% popusta
u toku je finalno sezonsko sniženje na kolekciju jesen-zima 13/14

Mladinska knjiga – 15% popusta
romani Džejmsa Patersona,
15% popusta na izdanja MK
za kupovinu preko 5.000 rsd,
20% popusta na deo gift programa za dan zaljubljenih

Glam up – Do 50% popusta-sezonsko sniženje

Pročitajte i...