Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: block out

Block Out

U okviru svoje prolećne turneje, sada već tradicionalno beogradski Block Out će odžati koncert u Nišu, 26. aprila u klubu Feedback. Detaljnije »

Insajder | Block Out

Jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Srbiji ponovo je pohodio Niš. Za razliku od doskorašnje prakse da se održavaju po dva nastupa u Feedbacku, ovog puta smo imali prilike da uživamo u njihovom nastupu u solidno popunjenom klubu Juridicum. Detaljnije »

Izložba ”Block Out” fotografija

Izložba fotografija pod nazivom "Raskorak" autora Nemanje Đorđevića predstavlja svojevrstan portret beogradskog benda Block Out inspirisan njegovom pojavom, muzikom, kao i nastupom. Detaljnije »

Nova pesma Block Outa

Beogradski kultni bend Block Out ovih dana oglasio se sa novom pesmom. Radi se o pesmi "Za životom il’ za sudbinom”. Detaljnije »

Block Out 2011

Alternativna grupa Block Out objavila je na facebook stranici predstojeću jesenju turneju širom Srbije. Detaljnije »

Block Out u Nišu

Petak, 8. i subota, 9.april od 22:30h donose dva nepredvidiva i gotovo različita koncerta po repertoaru, uz još novih pesama i promociju aktuelnog singla Beograd spava, vanvremensku obradu grupe U škripcu. Detaljnije »

Block Out ponovo u Nišu

Beogradska grupa Block Out najavila je koncertna dešavanja u narednom periodu. Trenutno su zakazani kocerti u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Detaljnije »

Block Out u Nišu

Jedan od najdoslednijih i svakako koncertno najubedljivijih sastava sa ovih prostora, beogradski BLOCK OUT održaće dva koncerta u klubu Feedback u Nišu, u četvrtak 25. i u petak, 26.novembra, sa početkom u 22h. Detaljnije »