Koncerti

Block Out – Niš 2012

block-outNakon veoma aktivnog leta, beogradski sastav Block Out nastavlja svoje koncertne aktivnosti i ove jeseni. Serijal samostalnih koncerata započeli su u Zrenjaninu 6. oktobra, nastavili 13. u požarevačkom klubu KB, 2 i 3.novembra nastupili su u Beogradu u Gun Clubu, a pred niškom publikom sviraće u petak, 9. novembra u klubu Juridicum na pravnom fakultetu.

Odmah nakon Niša, Block Out nastavlja jesenju turneju nastupima u regionu i to 11. u Nikšiću, 12.novembra u Podgorici, 1.decembra u Banja Luci, 7.dec. u Kragujevcu, 22.decembra u Novom Sadu, itd.

Pre samog početka koncerta u Nišu, u petak, 9.novembra u klubu Juridicum od 20h najavljeno je i otvaranje samostalne izložbe fotografija pod nazivom „Raskorak“ mladog talentovanog autora Nemanje Đorđevića, urednika Galerije fotografija na sajtu www.balkanrock.com

Za sve posetioce ulaz na otvaranje izložbe je besplatan i pored oficijelnog dela planirano je druženje autora izložbe i članova benda sa prijateljima i fanovima do 20:30h.

Početak koncerta zakazan je za 21:30h, a publiku će zagrevati vrlo zanimljiv beogradski bend „Sharks, Snakes & Planes“! Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 dinara do petka, 9.novembra do 18h: Music House (Generala Milojka Lešjanina 12), CD Sound (Novi podzemni prolaz), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i Juridicum – klub pravnog fakulteta (Trg Kralja Aleksandra 11). Na samom ulazu u klub od 20h cena karte iznosiće 700 dinara.

Pročitajte i...