Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: američki kutak

Let iznad kukavičjeg gnezda

Predstava Let iznad kukavičjeg gnezda u izvođenju Dramskog studija Devete gimnazije Mihajlo Petrović Alasiz Beograda biće izvedena u nedelju, 1. decembra u 17 časova u Pozorištu lutaka. Detaljnije »

Besplatni časovi engleskog

Nišlije koje do sad nisu bile u prilici da uče engleski jezik mogu se prijaviti za besplatne časove koji će biti održani u Američkom kutku u Obrenovićevoj ulici. Detaljnije »

Radionice kreativnog pisanja

Američki kutak vas poziva na letnju radionicu kreativnog pisanja. Radionica će se održati 15. i 16. avgusta, a moderator radionice je profesorka Merili Kaningem sa Hjuston univerziteta u Teksasu. Detaljnije »

Prezentacija P.A.M. benda

Američki kutak organizuje prezentaciju P.A.M. benda - muzičkih robota profesora Kurta Kobla, violiniste, kompozitora i istraživača koji predaje na Univerzitetu u Bridžportu, država Konektikat, SAD. Detaljnije »

Au Pair promocija

Аyusa" intrax i njihovi predstavnici u Nišu pozivaju vas na promociju programa Au Pair koja će se održati u petak, 21. decembra 2012. godine sa početkom od 16h u Američkom kutku u Nišu (Obrenovićeva 20, iznad kafea Broz). Detaljnije »

Hip-Hop kultura i mladi

Američki Kutak organizuje diskusiju na temu "Hip-Hop kultura i mladi" u čitaonici Narodne biblioteke "Stevan Sremac" Niš. Predavač je Džef Čeng, profesor sa Stenford Univerziteta u Americi. Detaljnije »

Kreativno pisanje za decu i odrasle

Radionica ''Kreativno pisanje za decu i odrasle'' koju vodi predavač Merili Kaningem u organizaciji Američkog kutka biće održana u sredu, 22. avgusta sa početkom u 12 časova (za decu od 8 do 12 godina). Detaljnije »

Letnje radionice u Američkom Kutku

U sredu, 8. avgusta u prostorijama Američkog kutka sa početkom u 11 časova sva zainteresovana deca uzrasta od 8-12 godina moći će da nauče trikove za spremanje najukusnijeg sladoleda sa Džesikom i Jovanom u radionici ''Istorija sladoleda''. Detaljnije »

Američki kutak

Američki kutak u Nišu organizuje svake srede radionicu pod nazivom Cultural/Conversation Workshop koju vode Cleyera Martin i Jovana Živković. Detaljnije »