Promocije, sajmovi, festivali

Noć knjige 2013

noc-knjigeRegionalna manifestacija „Noć knjige“ deveti put zaredom održaće se u petak, 13. decembra, od 17 do 24 sata pod generalnim sponzorstvom Eurobank Srbija.

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. Izdavačka kuća Laguna sa produkcijom od preko dve stotine pedeset objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća ne samo u zemlji već i u čitavom regionu.

Noć knjige je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na naslove ostalih izdavača biće 20 odsto. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare, akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

U zavisnosti od broja kupljenih knjiga posetioci će imati mogućnost da uz knjige dobiju i punu kesu poklona koje su obezbedili prijatelji manifestacije, među kojima su Lutkarsko pozorište iz Niša, bioskop „Kupina“ i Centar lepote Mitić.

Manifestacija Noć knjige popularizuje knjigu i čitanje i veoma je posećena. Pored ponude više od 50.000 naslova i ove godine posetiocima će biti ponuđeni fantastični popusti, raznovrsni performansi, pokloni, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima.

Raspored potpisivanja knjiga:

17:00 Branislav Janković – Kalča
18:00 Dejan Stojiljković – Kalča
18:00 Goran Aranđelović – Kalča
20:00 Branislav Janković – Voždova 4
20:00 Dejan Stojiljković – Voždova 4
20:00 Goran Aranđelović – Voždova 4

U Delfi knjižari u Voždovoj 4, kostimirani glumci iz Lutkarskog pozorišta u Nišu, će se družiti sa najmlađima i preporučivati im knjige.

Pročitajte i...