Koncerti, Niške vesti

MARKO LOUIS u petak (10.jun) u Nišu!

Regionalno poznati i priznati autor i kompozitor, pevač i multinstrumentalista Marko Louis započeće svoju letnju koncertnu turneju pod nazivom “Freedom tour by Tuborg” nastupom u Nišu, u petak, 10.juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina), od 21h!

Ako je muzika uživo i zastala u prethodnih par godina zbog pandemije, Marko Louis je u međuvremenu objavio album “Sloboda”, te album pesama za decu “Ja se zovem Slon” i snimio soundtrack inspirsan filmom “Nečista krv” koji je inače prvi srpski film na platformi Netflix.

Početkom ove godine Marko je objavio pesme “Dude” i svoju izvedbu poznate narodne pesme “Ruse kose” i premijerno će ih uživo prezentovati ovdašnjoj publici.

Prilikom promotivnih gostovanja na niškim medijima pre nekoliko dana, Marko Louis je izjavio:

“Uvek postoji ekipa koja čeka da nešto novo izbacim, koja čeka da napravim koncert u njihovom gradu. Niš je poseban grad i simbolično, a ima dosta ljudi koji su pokazali puno ljubavi na koncertima, pa i ovde u Banovini 2018, kao i 2019 u Domu Vojske, gde se to stvarno pretvorilo u veselje. To retko gde može da se desi baš u toj meri, tako da mi je drago da i posle skoro tri godine,uvek kada objavim termine koncerata, sledi komentar “kad će Niš”?!”

Marko Louis

Ulaznice su u pretprodaji u prodajnoj mreži GIGSTIX po ceni od 1.500 rsd, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara!

PRODAJNA MESTA GIGSTIX U NIŠU:
KNJIŽARE VULKAN
» Vizantijski bulevar 1 (Roda centar), svaki dan od 09 do 22h
» Obrenovićeva 42 (SC Forum), svaki dan od 10 do 22h
» Bulevar Nemanjića 11b (Delta Planet), svaki dan od 9 do 22h od 22.4.2021.

U slučaju nestabilnog vremena koncert će biti održan, jer je bina u Dvorištu Univerziteta natkrivena po festivalskim standardima.

Pročitajte i...