Promocije, sajmovi, festivali

Lepše lice Niša

lepse-lice-nisaSajam „Lepše lice Niša“ održaće se već treći put u Nišu i profilisan je kao manifestacija namenjena pre svega damama ali i svima onima koji se profesionalno bave kozmetikom i lepotom, zdravstvenim i wellness delatnostima, negom kose i svim onim značajnim delatnostima za negu lepote i zdravlja, kao i onima koji žele da ga sačuvaju i unaprede.

Na sajmovima se već tradicionalno ostvaruje značajna međusobna saradnja i komunikacija između izlagača, kao i prezentacija noviteta iz sveta lepote i zdravlja, ali je sajam i mesto ostvarivanja brojnih poslovnih kontakata između distributera kozmetičkih i drugih preparata i profesionalnih salona za negu lica, tela i kose, wellness i fitness centara.

Posetioci sa svoje strane mogu ostvariti određene sajamske popuste na brojne usluge i preparate za negu i očuvanje zdravlja kože lica i tela koje su u ponudi naših izlagača, a koji na sajmu prezentuju svoje usluge i novitete koje imaju u svojim salonima.

Prateće manifestacije sajma su tu da razigraju i dopune samu manifestaciju, i na taj način je učine interesantnijom. Zato su u tu svrhu organizovane i prezentacije na popularno nazvanom stage-u, gde izlagači predstavljaju njihovu ponudu i delatnost kao i nove metode i proizvode iz sveta lepote i zdravlja.

Već tradicionalno još jedna prateća manifestacija sajma je i izbor najlepšeg štanda, gde Turistička organizacija Niša dodeljuje pobedniku statuetu Carice Teodore.

Dom Vojske, 12 i 13. maj od 10 do 20 časova

Pročitajte i...