Niške vesti

Komunalni vodič grada

info-48 Uprava za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj Grada Niša objavila je “Komunalni vodič“ za građane Niša. U “Komunalnom vodiču“ nalaze se sve korisne kontakt informacije o komunalnom sistemu Niša kao i pregled najvažnijih kontakt telefona nadležnih institucija i preduzeća za komunalne i usluge od javnog značaja na teritoriji grada Niša. Putem “Komunalnog vodiča“ pozivaju se Nišlije da se, ukoliko ne reše komunalni problem sa nadležnim službama i preduzećima, obrate Upravi za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj Grada Niša,telefon:018/504‐533(radnim danom od 07.30 do 15.30) Faks: 018/296‐066, 018/296‐067, E‐mail: mi.smo.nadlezni@gu.ni.rs.

Gradska opština Palilula je kao odgovorna organizacija lokalne samouprave Grada Niša, u cilju efikasnijeg, savremenog i funkcionalnog ostvarivanja prava građana, boljeg sagledavanja problema građana, kao i podizanja kvaliteta usluga koje u okviru svojih nadležnosti koje pruža organizacija lokalne samouprave, osnovala je 22.marta 2010. godine KONTAKT CENTAR INFO 48. Ceo sistem je osmišljen da bi građanima bio na usluzi-kaže predsednik opštine prof.dr Igor Novaković.

Dovoljno je da građanin pozove na telefon, pošalje SMS poruku, pristupi Internetu i portalu www.palilula.eu, ili lično podnese zahteva (dolaskom na Pisarnicu Uprave opštine Palilula, ul.Branka Radičevića br.1). Podneti zahtevi građana obrađuju se u roku od 48 časova i podnosioci zahteva dobijaju povratnu informaciju. Zahtevi građana Palilule primaju se radnim danom od 08:00-20:00 sati, a subotom od 08:00-15:00 sati a nadležna služba iste prosleđuje nadležnim gradskim ustanovama i preduzećima.

Pročitajte i...