Niške vesti, Video galerija

Komedija situacije – The Party

the-party

U subotu, 24. decembra od 20 sati u niškom Narodnom pozorištu premijerno će biti odigrana komedija „The Party“ u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića. U ovom, sitkomu glume Aleksandar Marinković , Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Produkciju komada potpisuje MARINKOVICH THEATRE FACTORY.

„THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda.

Na „tajnoj veceri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostavice se da ce, zahvaljujuci neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga. Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

The Party

Scenski pokret uradio je Ivica Klemenc, originalni song Oliver Katić, spot Bobi Rajković ,svetlo Dejan Mitić i Bane Ilić. Bine majstor bio je Slaviša Filipović, rekviziter Dragan Nikolić, šminker Maja Pešic, a crtež su uradile Sandra Milanović i Nikola Milovanović.

Pročitajte i...