Niške vesti

Izvori finansiranja OnLine

Naučno-tehnološki park Niš organizuje online događaj „Izvori finansiranja“ u utorak, 02. marta 2021. godine od 12 časova preko ZOOM platforme.

Finansije ne moraju biti baš uvek najveći izazov sa kojim se susrećemo na putu do ostvarenja naših poslovnih ciljeva ukoliko znamo gde i na koji način se može pristupiti finansijama koje su potencijalno dostupne startapovima, malim i srednjim preduzećima.

Na ovom događaju približiće Vam programe podrške inovacijama Fonda za inovacionu delatnost, kao i sam proces i način prijave. Vladimir Vojvodić, menadžer programa, uputiće Vas u detalje novih javnih poziva koji su objavljeni za Program ranog razvoja i Program saradnje nauke i privrede. Ovo je pravo vreme da se prijavite jer su obezbeđena sredstava za realizaciju javnog poziva u ukupnom iznosu od šest miliona evra.

Drugi sagovornik, Nemanja Petrović, savetnik za inovacije i strateško planiranje, ima višegodišnje predavačko iskustvo i iskustvo sa fondovima, grantovima i drugim alternativnim izvorima finansiranja. Upoznaćete se sa „kaskadnim finansiranjem“, a saznaćete i više o programima koji inovatorima olakšavaju pristup finansijskim sredstvima, sa osvrtom na EU fondove.

Prijave su moguće putem linka.

Pročitajte i...