NišCafe, Promocije, sajmovi, festivali

Career Days – sajam praksi i poslova

Za sve mlade u Nišu se 12. oktobra održava sajam praksi i poslova Career Days, koji organizuje AIESEC u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom. Namenjen ljudima do 30 godina svih profila, sajam spaja vodeće firme iz južne Srbije sa mladim talentima, bez obzira na nivo iskustva.

U okviru sajma obezbeđene su edukacije, selekcioni intervjui za otvorene pozicije i upoznavanje sa predstavnicima kompanija. Potrebno je da posetioci pre sajma ostave svoje podatke u formi radne biografije putem linka.

Radna biografija će biti dostupna poslodavcima narednih godinu dana.

Svi prijavljeni biće naknadno obavešteni o satnici i sadržaju edukacija.

Generalni pokrovitelj sajma je Syncit Group, kompanija za softversko inženjerstvo.

Na sajmu učestvuju firme koje traže ekonomiste, programere, inženjere i druge. To su Johnson Electric, DualSOFT, Coming, Elixir, Leoni, Logik, Xingyu, Prime Software, BMM Logistics, Statovac, Shindiri Studio i Novelic.

Više o pomenutim kompanijama i kadrovima koje traže možete naći na sajtu careerdaysnis.rs ili Instagram profilu @careerdaysnis, gde će biti objavljene sve novosti u vezi sa sajmom.

Career Days je sajam praksi i poslova koji u Srbiji postoji već 28 godina. AIESEC je najveća organizacija vođena od strane mladih na svetu i svojim projektima, praksama i članstvom pruža prilike za lično i profesionalno usavršavanje.

Pročitajte i...