Promocije, sajmovi, festivali

Drugi sajam kozmetike

drugi-sajam-kozmetikeNakon uspešnog prvog Sajma kozmetike i zdravlja „Lepše lice Niša“, koji je bio održan prošle godine, i koji je na jednom mestu okupio najeminentnije stručnjake iz sveta lepote kako iz Niša tako i iz cele Srbije, lako se namentnuo zaključak da naše žene izuzetno polažu na lepotu i zdravlje.

Zato City Marketing Centar sa ponosom najavljuje nastavak tradicije i po drugi put u Nišu organizuje sajam kozmetike i zdravlja „Lepše lice Niša“.

Ova manifestacija namenjena je pre svega damama, ali i svima onima koji se profesionalno bave negom i lepotom, kao i muškarcima koji sve više na nju polažu. Predstavljanje novih linija, proizvoda, metoda i tretmana kao i uspostavljanje značajnih poslovnih kontakata, deo su tradicije na svim sajmovima kozmetike.

Niš je grad prema kojem gravitira cela jugoistočna Srbija i koji polako postaje pravi sajamski grad. S’ obzirom da će ulaz biti besplatan, očekujemo veliku posetu iz svih krajeva tog dela Republike pa i šire, tako da će Vaše pojavljivanje biti itekako primećeno.

Sva dešavanja u vezi sa sajmom biće medijski propraćena putem lokalnih, regionalnih i nacionalnih štampanih i elektronskih medija.
Budite i Vi deo Lepšeg lica Niša!

15-16. april 2011, Dom Vojske Srbije od 10 do 19h

Pročitajte i...