NišCafe, Video galerija

Doček i humanost

Bijelo Dugme

U Nišu će biti organizovan svečani doček Nove 2017. godine na Trgu Kralja Milana, ali će se on razlikovati od dosadašnjih po humanoj noti koju će imati.

Nišlije i Nišlijke će u novogodišnjoj noći zabavljati poznati rok sastav sa prostora bivše Jugoslavije, Bijelo dugme. Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran Bregović učiniće novogodišnju noć posebnom uz dobro poznate hitove ovog rok sastava.

Bijelo Dugme

Niš će zablistati u novogodišnjoj noći i očekuje se sjajnu atmosferu i provod. Takođe, iz uprave grada Niša se nadaju se da će njihovi sugrađani, ali i gosti, uživati u dobroj muzici, zabavi i druženju na centralnom gradskom trgu.

Grad Niš predstavlja kapiju Balkana i značajan je centar ovog dela regiona. U toku ove godine povećan je broj turista koji su boravili u Nišu i s razlogom se očekuje da ih i u toku novogodišnjih praznika bude više nego lane. Cilj je da što veći broj turista dođe u Niš. Zamisao je da se popune kapaciteti hotela i restorana, i da se i na taj način doprinese budžetu.

„Posebna zahvalnost ide Klubu privrednika Niša i njihovim prijateljima, koji su pomogli da, kako gosti koje očekujemo, tako i oni naši sugrađani, koji nisu u finansijskoj mogućnosti da negde otputuju ili novogodišnju noć provedu u nekom od niških restorana, imaju priliku da u Novu godinu uđu uz spektakularan provod“, rečeno je iz uprave grada Niša.

Klub privrednika Niša i njihovi prijatelji, doveli su renomirani bend sa prostora eks Jugoslavije, Bijelo dugme, u Niš. Na ovaj način pokazali su društvenu odgovornost ali i veliku humanost.

Poštujući nameru Grada da tradicionalni doček na Trgu ove godine ima i humanu notu, Klub privrednika Niša i njihovi prijatelji izašli su u susret i obezbedili donaciju od milion dinara za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka-NURDOR, za dogradnju i opremanje hemato-onkološkog odeljenja na Dečijoj klinici u Nišu, koje je malog kapaciteta i u lošem stanju, na čemu im se svi ovom prilikom zahvaljuju.

Pročitajte i...