Koncerti, NišCafe, Video galerija

Marko Louis 14. septembra u Nišu

Balkan-soul autor Marko Louis održaće 14. septembra u Banovini samostalni koncert. Nastup je deo regionalne „Beskraj tour by Barcaffe“ koncertne turneje. Početak koncerta u Nišu je zakazan za 21h.

Nakon rasprodatih koncerata u regionu i nastupa na prestižnim festivalima kao što su Exit, Sea dance, Demo Fest, Spancir fest, Marko Louis je paralelno krenuo sa snimanjem novog, trećeg studijskog albuma pod nazivom “Euridika”. Izlazak novog albuma očekuje se do kraja ove godine, a pored CD izdanja, album ce biti objavljen i u LP formatu. Marko svoj novi album izdaje za izdavačku kuću Lampshade Media sa kojom je sarađivao i na drugom albumu pod nazivom “Beskraj”. Drugi singl i spot pod nazivom “Kad je noć” biće objavljen 9.septembra i Marko će sa svojim bendom premijerno uživo izvesti ovu pesmu pred niškom publikom.

Prethodni nastup Marka Louisa u Nišu održan je u uvertiri Nišville jazz festivala u programu “Prijatelji Šabanu”, na River stage-u u avgustu 2017.

“Kada sam saznao da ću nastupati pred niškom publikom, nisam znao šta da očekujem. Mogu da priznam da sam tada prvi put shvatio da ljudi i van Beograda slušaju moju muziku i znaju moje tekstove. Posle tog iskustva, jedva čekam 14.septembar, da predstavim Nišlijama i neke nove pesme koje će se naći na novom albumu.” izjavio je Marko Louis.

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu se kupiti online u sistemu www.gigstix.com i u VULKAN knjižarama u Nišu: Roda Centar – Vizantijski Bulevar br 1 i u TC Forum – Obrenovićeva ulica, br 42.

Pročitajte i...