Promocije, sajmovi, festivali

Career Development

karijeraMeđunarodna studentska organizacija AIESEC organizuje projekat Career Development koji će se održati 25. i 26.02.2014. u prostorijama Univerziteta Singidunum, sa početkom od 10h.

Ovaj projekatima za cilj da omogući studentima Ekonomskih nauka da radom u kompanijama ili odlaskom na volontersku praksu u inostranstvu i učestvovanjem na projektima iz oblasti ekonomije, steknu praktično iskustvo.

Prvog dana konferencije, kompanije učesnice će kroz prezentacione stolove predstaviti studentima svoj rad i prakse koje nude. Takođe, biće im predstavljeni AIESEC program Global Citizen. Nakon toga biće organizovani regrutacioni centri, odakle će firma birati studenta kome će dodeliti praksu ili koga će finansirati za odlazak na volontiranje u inostranstvo.

Drugog dana održaće se seminar za one student koji žele ići na praksu, a na kraju istog dana biće pročitana imena onih koji su izabrani od strane firmi.

Za sve koji žele da osim praktičnog iskustva, steknu i nove prijatelje, rade u timu sa ljudima iz celog sveta, upoznaju druge kulture, usavrše jezik, otkriju sopstvene mogućnosti, postanu lideri i upotpune svoj CV, mogu se prijaviti za učešće na projektu putem linka: https://podio.com/webforms/6855919/529359

Pročitajte i...