Promocije, sajmovi, festivali

Audicija za decu i odrasle

modeliU subotu, 22. februara 2014. godine u bioskopu „Vilin grad“ u Nišu , biće održana velika audicija za nova lica modne agencije Select.
U 17 časova biće održana audicija za devojčice i dečake uzrasta od 3 do 12 godina, a u 18 časova audicija za devojke i mladiće od 12 do 23 godine.

Modna agencija Select je vodeća profesionalna modna agencija u Srbiji i jedina koja profesionalno radi sa decom.

Manekeni modne agencije Select angažovani su na autorskim, komercijalnim i sajamskim revijama najpoznatijih naših i inostranih dizajnera, brendova i modnih kuća.

Fotomodeli modne agencije Select angažovani su na reklamnim kampanjama za najveće naše i inostrane brendove, kao i na snimanjima kataloga, editorijala i naslovnih strana najprestižnijih fashion magazina.

Modna agencija Select organizator je Fashion Selectiona, najvećeg modnog projekta u jugoistočnoj Evropi, i Kids Fashion Selectiona, modnog projekta gde se u toku nekoliko dana prezentuju najnovije kolekcije najpoznatijih dizajnera, brendova i modnih kuća, koje se bave dečijom modom.

Select organizuje ovu audiciju zbog velike potrebe za novim licima i zahteva naših klijenata, dizajnera, brendova, modnih kuća, fashion magazina.

Sve dodatne informacije možete dobiti na 011 3037 881 i 011 3035 300.

Pročitajte i...