Niške vesti

Vilin Grad te vodi na letovanje

summerOd 23. maja do 27. juna posetioci bioskopa „Vilin grad“ će svake srede moći da se fotografišu u letnjem kutku bioskopa i tako steknu mogućnost da osvoje letnja putovanja u Grčku

U susret letu, bioskopski lanac „Cineplexx“ i turistička agencija „Rapsody travel“ poklanjaju posetiocima ovih bioskopa 10 letovanja za dve osobe u Grčkoj. Zajednička akcija pod nazivom „Osvoji putovanje u Grčku za sebe i dragu osobu i provedi se kao na filmu!“ će trajati od 23. maja do 27. juna.

Posetioci bioskopa „Vilin grad“ će svake srede u terminu od 17 do 22 časa moći da se fotografišu u letnjem kutku bioskopa, pronađu svoju sliku na fejsbuk stranici „Cineplexx Srbija“ i da se „taguju“. Pet letovanja u Grčkoj osvojiće osobe sa najpopularnijih fotografija, po izboru posetilaca fejsbuk fan stranice bioskopa. Drugih pet letovanja osvajaju osobe sa pet najoriginalnijih fotografija, po izboru žirija u sastavu predstavnika „Cineplexx-a“, „Rapsody travela“ i TDI radija.

Putovanja koja se mogu osvojiti su desetodnevna letovanja na Zakintos, Krf ili Lefkadu, a termini polazaka su 30. jun i 9. jul.

Informacije o putovanjima mogu se potražiti na veb adresi www.rapsodytravel.com, a o ovoj akciji na www.cineplexx.rs i www.facebook.com/CineplexxSrbija.

Pročitajte i...