Koncerti

Tribute to EKV

tribute-ekvSada već tradicionalno, svake godine u novembru mesecu grupa KRUG – Oficijalni Tribute to EKV band iz Beograda sačinjen od bivših članova Ekatarine Velike i njihovih prijatelja iz generacijski sličnih bendova nastupiće u Nišu, odajući poštu prerano preminulim Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću.

Koncert u Nišu biće održan u klubu Juridicum na pravnom fakultetu u petak, 15.novembra 2013 sa početkom u 21:30h.

Postava grupe KRUG koja će nastupiti u Nišu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Aleksandar Sarajlić (Filigrani) – vokal i bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Predrag Stevović (Filigrani) – gitara i specijalni gost – Tanja Jovićević (Oktobar 1864) – vokal.

Grupa KRUG je u manje-više sličnoj postavi nastupala u Nišu u istom prostoru 3 puta u periodu od 2009 – 2012 godine i svi koncerti su bili rasprodati.

Karte u pretprodaji po ceni od 500 dinara mogu se naći do četvrtka, 14.novembra do 19.30h u muzičkim radnjama: Vintage shop (Davidova ulica kod Sinagoge), Music House (ulica Generala Milojka Lešjanina kod simfonijskog), CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 dinara i na pretprodajnim mestima i na ulazu u klub pravnog fakulteta od 20h.

Pročitajte i...