Film

Prva Tweetup premijera u Nišu

twitterKorisnici društvene mreže Tviter moći će da osvoje karte za premijeru filma oskarovca Anga Lija – „Pijev život 3D“ – 18. decembra u 20:30h u bioskopu „Vilin Grad“.

Osim u Nišu, okupljanje tviteraša i tviterašica ovim povodom se istovremeno organizuje u Beogradu i u Novom Sadu, čime će #TweetUpPi biti najveći filmski tweetup na ovim prostorima.

Distributerska kuća MCF MegaCom Film organizuje prvu Tweetup premijeru u Nišu. Oni koji žele da prisustvuju premijeri, mogu da osvoje karte na jednostavan način – potrebno je da prate MegaCom Film na Tviteru, da retvituju trejler filma #PijevŽivot3D http://youtu.be/feC-gdHQEDU i da potvrde svoj dolazak na sajtu tweetvite.com

Zbog ograničenih kapaciteta, samo najbrži će osvojiti karte. Imena dobitnika biće objavljena na tweetvite.com.

Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na društvenim mrežama MCF MegaCom Filma.

Film „Pijev život 3D“ zasnovan je na istoimenom romanu poznatog kanadskog pisca Jana Martela, i prati avanture mladića iz Indije, Pija. Nakon brodoloma, Pi uspeva da se popne na čamac u kome se nalaze bengalski tigar i zebra. Film prati nekoliko meseci tokom kojih se Pi bori za opstanak na okeanu, suočen sa divljom životinjom i nepreglednim vodenim prostranstvom. „Pijev život“ je uzbudljiva avantura koja govori o velikim idejama – o veri, nadi i borbi za opstanak.

Pročitajte i...