Magazin

Prometej 3D slagalica

prometejPovodom filma „Prometej 3D“ koji u bioskope stiže 7. juna na sajtu „MegaCom Filma“ naći ćete slagalicu čijim rešavanjem možete da osvojite karte za premijeru filma, kao i druge zanimljive nagrade.

Očekuju vas „Prometej 3D“ majice, privesci za ključeve, wallpaper-i, cover fotografije za Fejsbuk i melodije za mobilni telefon.

Svako ima pravo na jedan pokušaj. Svako ko uspe da složi slagalicu osvojiće neku od nagrada.

Po uspešnom završetku igre, na ekranu će se pojaviti obaveštenje o nagradi koju ste osvojili.
Za preuzimanje pojedinih nagrada neophodno je ostaviti lične podatke u formularu koji će se pojaviti na ekranu nakon uspešnog završetka igre. Oni koji adekvatno popune dati formular, biće obavešteni o načinu preuzimanja poklona putem direktnog i-mejla.

Ova onlajn akcija „MegaCom Filma“ deo je kreativne i razgranate onlajn kampanje za film „Prometej 3D“, koju čine kako globalni viralni video materijali, tako i mnogobrojne akcije na veb stranama i socijalnim mrežama lokalnih distributera.

Lokalizovane video materijale možete videti na Jutjub kanalu MCF-a, na adresi www.youtube.com/user/MegaComFilm

Kako izgleda globalna kampanja za film „Prometej 3D“ možete videti na zvaničnom sajtu filma, na adresi http://www.projectprometheus.com, kao i zvaničnoj Fejsbuk strani filma na adresi www.facebook.com/Prometheus

Za sve nove informacije o premijeri filma, kao i ostalim iznenađenjima koja očekuju ljubitelje Ridlija Skota i SF žanra, pratite stranicu „MegaCom Filma“, na adresi www.mcf.rs, kao i Fejsbuk stranu www.facebook.com/MCFSrbija i Tviter nalog @MegaComFilm.

Pročitajte i...