Niške vesti, Promocije, sajmovi, festivali

PozitivNI 2017

pozitivNI

Ovogodišnji PozitivnNI festival biće održan 3. juna u Čairu. Otvaranje ovog festivala najavljeno je za 2. jun, u Obrenovićevoh ulici, kod Banke dobročinstva, od 18 časova.

PROGRAM FESTIVALA

10:00–20:00 Kreativni & Pozitivni – radionica za decu
Prisutne očekuju: Likovna radionica za decu Šukletović, slikanje sa studentima fakulteta Metropoliten, kreativni dan sa udruženjem SOS Dečija sela Srbija, crtanje sprejevima sa udruženjem KOM018 – Club for Youth Empowerment 018 / Klub za osnaživanje mladih 018, radionice – pletenja, heklanja i izrada lutki sa Kreativnim kutkom, izrada predmeta od gline i dekupaž sa Udruženjem zanatlija, Udruženje Indigo – biblioteka igračaka, i više kreativnih radionica u organizaciji OŠ Čegar, Francuskog instituta u Nišu, Bojane Bodiroge, Avanturisticke mreže i avanture u prirodi i Dedine garaže.

Zainteresovani se mogu prijaviti za instagram priču „People from Niš”

10:00–20:00 PozitivNI izlet
Rekreacija i relaksacija u Čairu. Organizatori obezbeđuju rekete, lopte, vijače, prostirke. Prisutni imaće prilike da upozanju neke od sportista i da se oprobaju u različitim vrstama sporta poput američkog fudbala, aikida, mačevanja…

10:00–20:00 PozitivNI dnevni program
Plesni klub Contunuum – učesnici takmičenja Ja imam talenat, orkestri i solisti Fakulteta umetnosti iz Niša, škola muzike Čarobna nota, niški muzičari THE20FUS, predstave za decu, Aleksandar Stojiljković i rap bend GRUBB.

11:00 Kids Adventure – trka sa preprekama za decu od 4 do 12 godina (prijave na štandu Adventure travel network ili na fb stranici)
12:00 Junior Adventure trka sa preprekama za decu od 12 do 15 godina (prijave na štandu Adventure travel network ili na fb stranici)
13:00 Proglašenje pobednika na maloj bini
14:00 Igre bez granica – Kom018 – prijave na licu mesta ili na fb stranici organizacije

10:00–01:00 PozitivNI Štek
Posetioci festivala će imati priliku da se fotografišu sa specijalnim photo booth ramom i photo booth propsima, kao i da ostave poruku, a sve poruke sa fotografijama biće objavljene u zasebnom albumu na fb stranici Štek House organizacije.

19:00–01:00 PozitivNI večernji program
Program će početi na velikoj bini nastupom najpopularnije ekpie jutjubera. Novosađani će zabavljati prisute skečevima i muzikom sa njihovog youtube kanala.

Niški muzičari koji će nastupiti: ABS, Hazel, Vanredno stanje, Epicoustic, Hor Vilenjaci, Penthouse bend, Bunker, Oprositte way.

Festival organizuju PozitivNi u saradnji sa Kancelarijom za mlade, Sportskim savezom Niš i Turističkom organizacijom Niš, pod pokroviteljstvom Grada Niša.

Pročitajte i...