Niške vesti

Potraga za izgubljenim gradom Paititi

tedPovodom pretpremijernih projekcija filma „Ted – izgubljeni pustolov 3D“ 27. aprila, bioskop „Vilin Grad“ poziva sve mališane uzrasta od 8 do 13 godina da se pridruže takmičenju – „Potraga za izgubljenim gradom Paititi“.

Ted je građevinski radnik u Čikagu, ali je njegov neostvareni san da bude proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon. Jednog dana, on je greškom zamenjen za pravog profesora i uzima njegovo mesto na letu za Peru, u potrazi za izgubljenim gradom Paititi. Povodom pustolovine i avanture, koja je glavni motiv ovog novog animiranog filma, bioskop „Vilin Grad“ i klovnići Zizi i Pipo organizuju avanturu do izgubljenog grada Paititi.

Potraga kreće od 13h ispred misteriozne lokacije u centru grada, a sve devojčice i dečaci mogu se prijaviti na fb stranici bioskopa „Vilin Grad“. Takmičiće se dve ekipe: Tedova ekipa sa 20 dečaka i Sarina ekipa sa 20 devojčica. Obe ekipe kreću u isto vreme sa različitih lokacija, a ko prvi otkrije izgubljni grad Paititi, osvaja karte za premijernu projekciju filma „Ted – izgubljeni pustolov 3D“ u 14 časova. Ekipe će predvoditi Sara i Ted, koji će mališanima postavljati zagonetke i voditi ih do različitih lokacija, da bi na kraju stigli do cilja i nagrade – u izgubljeni grad Paititi. Takmičenje organizuje bioskop „Vilin Grad“ i klovnići Zizi i Pipo.

Više informacija o takmičenju, možete pronaći na sajtu bioskopa www.vilingrad.rs ili na fb stranici Vilin Grad.

Pročitajte i...