Kulturna dešavanja

Porodični vikend (avgust)

porodicni-vikendPorodični filmovi, radionice za mališane od 11 do 16 sati i Mali Politikin zabavnik na poklon, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu.
Porodični vikend, koji se organizuje svakog prvog vikenda u mesecu u bioskopu „Vilin Grad“ u Nišu, održaće se 3. i 4. avgusta.

U okviru Porodičnog vikenda prikazivaće se novi nastavak porodične hit komedije „Štrumpfovi 2 – 3D“ kao i animirani filmovi -„Univerzitet za Monstrume 3D“, „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, “ i „Kruds 3D“.

Tokom Porodičnog vikenda, od 11 do 16 časova, u bioskopu „Vilin Grad“ najmlađi posetioci moći će da učestvuju u kreativnim radionicama. U subotu će mališani bojiti svog omiljenog Štrumpfa, a tri najkreativnija crteža nagradićemo vaučerima za Happy Meal u McDonald’s restoranu. U nedelju će kreativnu radionicu voditi klovnići Zizi i Pipo, koji ovog vikenda postaju Majka priroda i Štrumpf Gricko. Oni će zajedno sa mališanima i uz pomoć čarolije praviti specijalne štrumpfovske kolače. Svi posetioci će pored učešća u kreativnim radionicama, moći da se druže i sa maskotama.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će plaćati dečiju cenu ulaznice. Porodični meni će biti po specijalnoj ceni od 290 dinara.

Pročitajte i...