Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: avgust 2013

September – u sred avgusta!

Grupa September, najznačajniji džez rock, odnosno, fusion sastav i jedna od prvih super grupa sa ex-Yu prostora, nastupiće na ovogodišnjem Nišvillu trećeg dana festivala, u subotu 16. avgusta. Detaljnije »

5. Foto finiš

Peto međunarodno takmičenje Foto-finiš u Nišu na kom će se nadmetati 24 fotografa iz zemlje i inostranstva počinje danas u 17 sati kada će u Paviljonu u Tvrđavi biti objavljene takmičarske teme. Detaljnije »

Ima li džeza posle Nišvilla?

Odgovor na to pitanje ćemo moći da vidimo već u subotu, 24. avgusta u bašti hostela Niš kada će DJ Funky Junkie puštati jazz i njegove razne forme iz njegove bogate muzičke kolekcije. Detaljnije »

Literarni Online Inkubator u Nišu

Ovog avgusta projekat Literarni Online Inkubator stiže i u Niš! U subotu, 31. avgusta, s početkom u 18 sati, u Narodnoj biblioteci "Stevan Sremac" u Nišu biće održana radionica koja će obraditi čak tri teme koje su značajne za mlade, talentovane autore. Detaljnije »

Romski hip-hop festival

U četvrtak, 15. avgusta u klubu "Feedback” od 19 sati biće održan prvi takmičarski romski hip-hop festival "Muzikom protiv droge” prenose Južne Vesti. Detaljnije »

Radionice kreativnog pisanja

Američki kutak vas poziva na letnju radionicu kreativnog pisanja. Radionica će se održati 15. i 16. avgusta, a moderator radionice je profesorka Merili Kaningem sa Hjuston univerziteta u Teksasu. Detaljnije »