XXVIII Nišville Jazz Festival 2011

Počela pretprodaja ulaznica za Nišville 2011

nisville2010-ulaznice

Promo cena kompleta od 15 do 20 eura

Nišville jazz festival ( www.nisville.com ) počeo je sa pretprodajom ulaznica po promotivnim cenama za predstojeće XXVIII izdanje koje će se održati od 11. do 14. avgusta 2011. na niškoj tvrđavi.

Do 31. decembra 2010. komplet karata za četiri festivalske večeri iznosi 20 evra, tj. 2.200,00 dinara, a po već ustaljenoj tradiciji učenici i studenti moći će (uz dokaz: indeks ili đačku knjižicu) do Nove godine da kupe komplete ulaznica po ceni od 15 evra, tj. 1.600,00 dinara!

Kompleti karata mogu se kupiti preko prodajne mreže Card Service-a i to putem vaučerske i online prodaje. Kupovinom vaučera ili uplatom preko interneta karte se isporučuju brzom poštom na kućnu adresu, a zamena vaučera za „fizičke“ karte biće omogućena u Beogradu na Biletarnici Beogradske Arene u januaru 2011.

Za publiku iz Niša i okolnih mesta kompleti po promo cenama mogu se kupiti putem vaučera u ekspozituri Privredne banke Beograd u Nišu, u ulici Dušanovoj 33a. Zamena vaučera za karte u Nišu biće organizovana u prostorijama Nišville produkcije neposredno posle novogodišnjih praznika.

Online prodaja na: www.tickets.rs

Ponovo je aktuelna i ponuda „Jazz letovanje za 100 evra“ koja pored kompleta ulaznica obuhvata i četiri puna pansiona, što prema najavama iz inostranstva već privlači veliku pažnju stranih turoperatera.

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-159469-16 ( Nišville D.O.O. – Bulevar Dr. Zorana Đinđića 58a, 18000 Niš ) u iznosu od 100 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate, svrha doznake – Jazz Letovanje, a nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima poslati na mail ticket@nisville.com . Nišville će kupcima kao dokaz uplate poslati vaučer, kojim će kupci (uz original uplatnice) moći da podignu komplete i prijave se u studentskom hotelu.

Pročitajte i...