Koncerti

Pink Floyd – The Wall Live

pink-floydRoger Waters obeležava 30 godina lelgendarnog albuma THE WALL grupe PINK FLOYD istorijskom evropskom turnejom koja obuhvata 25 gradova. THE WALL LIVE spektakl dolazi 13. aprila u Zagrebačku arenu, a City radio organizuje odlazak na ovaj koncert.

Cena ulaznice je 50,75 EUR. Mi vam obezbeđujemo i kartu za koncert i prevoz udobnim autobusima agencije Nitravel. Organizacija prevoza je 5.000 dinara za putnike iz Niša, 3.500 dinara za putnike iz Beograda i 3.000 dinara za putnike iz Novog Sada. Informacije i rezervacije na telefon: 018.526.796.

Roger Waters, kreativni genije koji stoji iza projekta Pink Floyd, spreman je predstaviti svoje najveće remek- djelo „The Wall“, čitavoj Europi u 2011. godini. Nakon 20 godina, ovo će biti prvi put da se „The Wall“ ponovo izvodi.

„The Wall“ Rogera Watersa će proputovati kroz 25 europskih gradova, a Waters nagovještava da bi ovo mogla biti njegova poslijednja velika turneja. Zato će ulaznice za ovaj koncert biti najtraženija „roba“ na tržištu u poslijednjih 10 godina.

Turneja počinje u aprilu 2011. i obuhvata sledeće gradove: Lisabon, Madrid, Barcelona, Milano, Arnhem, Budimpešta, Prag, Lođ, Moskva, St. Petersburg, Helsinki, Oslo, Stockholm, Kopenhagen, London, Manchester, Dablin, Antverpen, Paris, Manhaim, Cirih, Hamburg, Berlin, Dizeldorf i Zagreb.

Za ovaj vrhunski šou, Roger Waters je pripremio i posebni paket za najveće fanove koji sadrži:
· ulaznicu za 1. kategoriju mesta u Zagrebačkoj areni
· posebno dizajniranu majicu
· poster turneje – limitirano izdanje
· službeni program turneje
· akreditacija za uspomenu
· set bedževa
· ekskluzivni Roger Waters – The Wall poklon
Cena ovog posebnog paketa iznosi 227 EUR.

City Radio

Pročitajte i...