Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: septembar 2014

Čupin Rock Memorijal 2014

Desetogodišnjica od smrti Zorana Radosavljovića Čupe biće obeležena 13. septembra tradicionalnim koncertom "Čupin Rok Memorijal” u niškoj Banovini. Detaljnije »

Revija blockbuster filmova

Kraj leta je rezervisan za reviju filmskih hitova BLOCKBUSTER, u okviru koje će premijerno biti prikazana odabrana filmska ostvarenja kako holivudske produkcije, tako i najzanimljivija ostvarenja nezavisne evropske i svetske kinematografije. Detaljnije »

Plavi karavan u Nišu

U okviru akcije Plavi karavan, 25. septembra u Nišu, 50 zaposlenih u Telenoru zameniće svoja redovna radna mesta trgom Kralja Milana i biće na raspolaganju za sva pitanja građana. Detaljnije »

Dan domaćeg filma

Dan domaćeg filma održaće se 03. septembra u bioskopu «Vilin grad» u Nišu sa početkom u 18h, a film koji će biti prikazan je «Biba struja» koji su režirali Dušan Čavić i Dušan Šaponja. Detaljnije »

Crvena Jabuka u Nišu

Ulaznice za koncert čuvenog sarajevskog benda Crvena jabuka, koji će 6. septembra u 20:30 biti održan u dvorištu Univerziteta, u pretprodaji koštaju 700 dinara. Detaljnije »

Urban Fest 2014

U periodu od 1.do 5.septembra u Nišu će biti održan peti po redu Međunarodni studentski pozorišni festival "Urban fest" Detaljnije »

Provetravanje u Nišu

Nakon godinu dana od premijernog predstavljanja koncertne akcije Provetravanje, Odličan Hrčak nastavlja svoju misiju osvežavanja kulturnog prostora u Nišu. Detaljnije »

Van Gogh u Nišu

U okviru aktuelne turneje "Licem u lice" na kojoj grupa VAN GOGH promoviše svoj novi album "Neumeren u svemu", Nišlije i publiku iz jugoistočnog regiona očekuje prava muzička poslastica. Detaljnije »

Makedonski filmovi u Kupini

Od 08. do 11. septembra, u Nišu će biti održana revija makedonskog filma na kojoj će biti prikazana 4 reprezentativna ostvarenja kinematografije te zemlje. Detaljnije »