Niške vesti

Plavi karavan u Nišu

plavi-karavanU okviru akcije Plavi karavan, 25. septembra u Nišu, 50 zaposlenih u Telenoru zameniće svoja redovna radna mesta trgom Kralja Milana i biće na raspolaganju za sva pitanja građana.

Telenor poziva sve zainteresovane da potraže Telenorove zaposlene u plavim majicama, kod kojih će moći da se informišu o svim uslugama i postave pitanja u vezi s mrežom, servisima, uređajima u ponudi, kao i Telenor bankom.

SAMSUNG GALAXY S5 NA POKLON NAJBRŽIMA

U isto vreme biće organizovana i potraga za pametnim mestima u okviru promocije Telenorove pametne mreže i brzog mobilnog interneta.
Učesnici u potrazi imaće zadatak da za što kraće vreme naprave selfi fotografije na određenim „pametnim“ mestima u Nišu i na taj način kreiraju svoju „pametnu mrežu“ postavljajući fotografije na Tviter.

Jedan od uslova je da učesnici poseduju nalog na ovoj društvenoj mreži i pametni telefon, kao i da koriste hešteg #PlaviKaravan. Za tri najbrža takmičara pripremljene su vredne nagrade, a prva nagrada biće pametni telefon Samsung Galaxy S5.

Obe akcije počinju u 12 časova na trgu Kralja Milana, a sve posetioce očekuju simbolični pokloni. U slučaju kiše cela akcija održaće se u tržnom centru Roda.
Pored Niša, Plavi karavan posetiće istog dana i Novi Sad, Suboticu, Kragujevac i Beograd.

Više informacija naći ćete na internet stranici www.telenor.rs

Pročitajte i...