Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: posao

Kako impresionirati poslovne partnere

Baza svakog uspešnog profesionalca leži u njegovom društvenom kapitalu i sposobnosti da ima dobru komunikaciju sa svim svojim saradnicima, i da pritom neprestano širi svoju mrežu saradnika. Detaljnije »

Sajam obrazovanja

Jedinstvena prilika za buduće studente da se u direktnom kontaktu upoznaju sa ponudom preko 40 visokih škola, fakulteta i univerziteta. Detaljnije »

Odlična poslovna ponuda

Jutros nam je posle dugog vremena ''osvanuo'' obećavajući oglas za posao za sve ljude na teritoriji grada Niša. Odlična plata, uslovi, mogućnost napredovanja. Sve kako treba. Detaljnije »

Izbor najboljih biznis planova

U okviru programa Biznis mladih Srbije, tokom marta biće organizovano četiri selekciona panela na kojima će se razmatrati biznis planovi mladih budućih preduzetnika. U pitanju su mladi kandidati zainteresovani za pokretanje sopstvenog biznisa koji su se javili na Konkurs za biznis ideje u okviru ovog programa. Detaljnije »

Finance and stock trade

AIESEC u Nišu organizuje"Finance and stock trade’’ projekat koji omogućava praksu studentima fakulteta ekonomskih nauka o aspektima vezanim za finansije i uopšteno o bankarstvu i berzama, kroz koju mogu uspešno obavljati poslove u finansijskom sektoru. Detaljnije »

Pokreni se zа budućnost

Kompаnijа Filip Moris u Srbiji je kroz svoj progrаm podrške obrаzovаnju, koji sprovodi u Nišu već više od devet godinа, podržÐ°lа oko 1000 studenаtа. Detaljnije »

Sajam poslova i praksi

Sajam poslova i stručnih praksi JOB FAIR" Tvoja karijera počinje ovde! za studente, diplomce i postdiplomce, kao i za sve one koji su u potrazi za poslom ili praksom održaće se 4. i 5. marta 2013. godine, u prostorijama Elektronskog fakulteta u Nišu. Detaljnije »

Prekvalifikacijom do posla

Gradska opština Palilula i Zanatska komora Nišâ€“Opšte udruženje samostalnih privrednika i zanatlija u Nišu otpočeli su sa realizacijom projekta stručnog osposobljavanja nezaposlenih lica Detaljnije »

Job Fair 13

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair 2013 će se kao i prethodnih četiri puta održati u holu Elektronskog fakulteta u Nišu, 4. i 5. marta 2013. godine. Detaljnije »