Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: politika

Dogovorena koalicija “Balkanrok”-“Niška loza”!?

U vreme kada se prave političke koalicije za predstojeće parlamentarne izbore, sa jedinim ciljem da se dodje do što više glasova i preskoči cenzus, dva niška udruženja, "Balkanrok” i "Niška loza” postigla su saglasnost za saradnju na duži vremenski period na očuvanju kulturne baštine Niša Detaljnije »

Kompanija “Jura” zaposliće 1.500 radnika u Nišu

Južnokorejska kompanija "Jura korporejšn” otvoriće sutra u Nišu drugu fabriku u Srbiji, u kojoj će biti zaposleno 1.500 radnika. Otvaranju fabrike "Jure” u Nišu prisustvovaće, kako je najavljeno, predsednik Srbije Boris Tadić i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić. Detaljnije »

VLADIMIR ŽIVALJEVIĆ

Poznat kao i Žika Pakom. Rodjen 4. februara 1968.godine, u Nišu, gde je završio srednju školu Svetozar Marković. Studirao je na Elektronskom i Ekonomskom fakultetu. Detaljnije »

GORAN ĆIRIĆ

Rođen 1960, Niš je diplomirani inženjer elektrotehnike i generalni direktor Javnog preduzeća PTT saobraćaja Srbije, od 1. novembra 2007. Detaljnije »

Prvi koraci ka Tehnološkom parku

Plan izgradnje i osnivanja Tehnološkog parka u Nišu, na prostorima nekadašnjeg privrednog giganta Elektronske industrije Niš, a koji je i u razvojnom programu gradskog rukovodstva za naredni period, poslednjih dana ove 2010. godine počinje konkretno da se realizuje. Detaljnije »

Potomci Romanova žive u Nišu

Aleksije Romanov, sin Ivana, koji je 1917. godine pobegao iz Rusije posle likvidacije carske porodice, ima rođenog brata Vladimira u Francuskoj, a u Nišu su i njegovi sinovi Ivan, Igor i Aleksej i unuci Petar i Boris. Detaljnije »