Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: letnja pozornica

Vlado Georgiev nastupa u Nišu

Vlado

Poznati kantautor Vlado Georgiev, koji je poslednji koncert u Nišu održao 2014. godine, nastupiće pred Nišlijama 22. septembra na Letnjoj pozornici u Tvrđavi. Detaljnije »

Plavi Orkestar u Nišu

Legendarni sarajevski bend Plavi orkestar posle više od dve decenije vraća se u Niš za koncert u petak 6. juna na Letnjoj pozornici Niške tvrđave, u organizaciji Long Play-a. Detaljnije »

OPEN AIR party

Po prvi putu Nišu, organizuje se zimski Open air party i to na Letnjoj pozornici u niškoj tvrđavi, mestu koje je prepoznato kao letnji prostor kulturnih događaja i odličnih žurki. Detaljnije »

Muzika Konstantinovog grada

14. septembra na letnoj pozornici Niške tvrdjave biće održan koncert Muzika Konstantinovog grada, u okviru obeležavanja 17 vekova od donošenja Milanskog edikta. Detaljnije »

Sajam vina 2013

Internacionalni Sajam vina, gastronomije i vinskog turizma Naissus wine&fine fair 2013 biće održan na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi 16. i 17. avgusta. Detaljnije »

Open Rave 2

Pozdrav iz Rovinja, Easy Tiger & Groove Illusion nišlijama poklanjaju veliku besplatnu žurku na Letnjoj pozornici tvrđave. Detaljnije »

Get Physical

Agencija Pozornica i organizacija BAUK pod pokroviteljstvom SKYY VODKE vam sa velikim zadovoljstvom predstavljaju prvi GET PHYSICAL party u Nišu! Detaljnije »