Niške vesti, Promocije, sajmovi, festivali

Naissus fest 3. juna na Letnjoj pozornici u Nišu

naissus fest

Ovogodišnji Naissus fest biće održan 3. juna na Letnjoj pozornici niške Tvrđave. Organizatori kažu da će nastupiti malteški di-džej i producent The Element i argentinska zvezda u usponu Oostil, dok će im podrška biti sarajevski di-džej Goran Emkić i Nišlija D.R.N.D.Y. Ulaznica košta 1.000 dinara, a VIP karta 1.500.

Organizatori najavljuju i audio-vizuelni spektakl tokom festivala. Ljubitelji elektronske muzike moći će da uživaju u nastupu di-džeja Seana Sammuta, poznatijeg kao The Element, koji je na muzičkoj sceni prisutan 30 godina.

Kako je istaknuto, sarađivao je sa velikanima globalne scene, kao što su Tale of Us, Mathame, Mind Against, Richie Hawtin, John Digveed, Green Velvet, Dixon i drugi.

Kako je postao sastavni deo Afterlife porodice, svojim hitovima poput ”Judgment Day“ i “Ryder” istakao je sebe u prvi plan na svim zajedničkim nastupima ove etikete – navode organizatori.

Oostil je, kažu, publiku kupio svojim emotivnim setovima i postao jedan od najtraženijih di-džejeva današnjice.

Melodični tehno i prepoznatljiv Afterlife zvuk utkani su u njegovu uzbudljivu produkciju, koja prati njegov vrtoglavi uspon, u koji će publika u Nišu imati prilike da se uveri kroz najavljeni muzičko-scenski spektakl pod njegovom dirigentskom palicom – ističu organizatori.

Podrška hedlajnerima biće di-džej iz Sarajeva, koji živi u Londonu, Goran Emkić, kao i D.R.N.D.Y iz Niša.

Ulaznice su u prodaji po početnoj ceni od 1.000 dinara, odnosno po ceni od 1.500 dinara za VIP. Karte su dostipne onlajn i na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u niškoj kafeteriji Oskar.

Preuzeto sa: Južne vesti

Pročitajte i...