Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: bojanine vode

Jelašnička klisura

Jelašnička klisura je pravi raritet prirode koja se nalazi na 15 km od grada i 3 km od Niške Banje. Iako po veličini mala, dužine 2 km, proglašena je specijalnim rezervatom prirode zbog neobičnih biljnih vrsta i prirodnih lepota. Detaljnije »

Bojanine vode

Izletište Bojanine vode udaljeno je 25 km od Niša. Ovaj lokalitet na nadmorskoj visini od 700-1300 m, sa svojim geografskim položajem, na severnoj strani planinskog masiva Suve planine, predstavlja ekološku oazu čistog, svežeg planinskog vazduha i sunca. Detaljnije »

Zajedno na Bojanine vode

Bojanine vode na Suvoj planini, zahvaljujući najvećoj dobrotvornoj akciji u istoriji grada Niša, ove zime će spremno dočekati skijaše. Detaljnije »

Radovi na Bojaninim Vodama

Na Bojaninim vodama kod Niša počeli su javni radovi na uređenju skijaške staze i komunalne infrastrukture. Na ovom projektu upošljeno je 50 radnika sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje. Uredjenje ski staza i komunalne infrastrukture na Bojaninim vodama počelo je 2. juna i trajaće četiri meseca. To je deo projekta čišćenja i uredjenja prostora namenjenog sportskim i rekreativnim aktivnostima klubova ... Detaljnije »