Koncerti

Darko Rundek u Nišu

darko-rundek„Rundek Cargo trio“ nastupiće pred niškom publikom u sredu, 28. avgusta u dvorištu Banovine.
Pored Rundeka, trio koji će Nišlije moći da čuju čine violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Vranić.

– Koncerti će biti oproštaj od albuma „Plavi avion“ i koncertno zagrijavanje pred novi album – kaže Rundek, a prensi „Baklanrock“.

Mini truneja obuhvata Beograd gde će trio, prema najavama, nastupiti 29. avgusta i Zrenjanin, gde je koncert najavljen za 27.

Karte za niški koncert u prodaji su od ponedeljka, 12.avgusta po ceni od 800 dinara u muzičkim radnjama: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i na svim prodajnim mestima CS Eventima.

Promenjena lokacija i vreme održavanja koncerta.
Rundek Cargo Trio sinoć nije mogao nastupiti u Nišu zbog vremenskih neprilika, odnosno poplavljenog dvorišta Banovine, gde bi bila ugrožena bezbednost i publike i izvođača.

Koncert Rundek Cargo Trija se odlaže za petak 30. avgusta (21:00h) i premešta u park Svetog Save u Nišu. Za tu priliku park će biti ograđen i karte će biti naplaćivane.

Ulaznice kupljene za Banovinu važe i za koncert u parku Svetog Save, za koji će biti pušten dodatan kontigent karata po ceni od 800 dinara, u podajnij mreži CS Eventim-a.

Prodajna mesta u mreži CS Eventim-a u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi – Voždova 4, Lasta Niš – Aleksandra Nenadovića 8, Astours – Obrenovićeva bb – PC Gorča i Bulevar Nemanjića 87, TA Big Star – Cara Dušana 65, Travego – Cara Dušana 37, Mladinska knjiga – Obrenovićeva 42 – TPC Forum, Fun travel – Obrenoviceva bb – PC Gorča, Win Win Niš – Cara Dušana 35.

Oni koji žele vratiti ulaznice mogu to uraditi danas, 29.avgusta 2013 u Dvorištu Banovine u terminu od 14 do 19h kod odgovorne osobe koja će dežurati u Banovini.

Pročitajte i...