Clubbing

OXIA

massNakon odličnog gostovanja SILICONE SOUL u Nišu, organizacija BAUK i klub Dajmond sada dovode pionira francuskog tehna, koji nakon deset godina dolazi da ljubiteljima ovog zvuka priredi jedno nezaboravno veče.

Skoro osam godina nakon objavljivanja „24 Heures“ na GoodLife etiketi, OXIA, pionir francuske elektronske scene se vratio sa novim Albumom u 2012. Perfekcionista, Olivijer Rejmond je dobro poznat po svojim retkim, ali visoko cenjenim autorskim radom. Njegovi singlovi, kao i remiksi, izdati na etiketama poput Kompakt, Tsuba ili 8bit su ga pozicionirali kao jednog od ključnih producenata Beatport generacije i nove globalne Techno scene. Definitivnu potvrdu kvaliteta svog rada postiže svetskim hitom DOMINO

Za svoj novi album Oxia je odlučio da se više vrati „korenima“ Housa i Tehna a ostavi po strani trendi elektronske obrasce.

Oxia je i dalje jedan od vodećih DJ-eva internacionalne scene i po mišljenju kritičara jedan od retkih koji i dalje čuva jedan jako bitan element u muzici – gruv i energiju koju nesebično deli sa publikom ispred sebe.

Ova poslednja velika žurka u zatvorenom ujedno predstavlja i početak kampanje i najave mnogobrojnih programa koji će se ove godine desiti pre i za vreme ovogodišnjeg jubilarnog 5. festivala Bekstvo u prirodu!

Pročitajte i...