Film

Oktobar u Vilinom Gradu

led-zeppelinDešavanja u oktobru u bioskopu Vilin Grad

MEN’S NIGHT
3. oktobar, 20:00
U okviru ove večeri, sa početkom u 20 časova, premijerno će biti prikazan akcioni film „96 sati: Istanbul“. Posetioci će uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon dobijati i prave „muške“ poklone: primerak časopisa „Maxim“ i pivo Pils plus Radler.

PORODIČNI VIKEND
6. i 7. oktobar, od 12 do 16 časova
Zabava za porodicu se nastavlja. Prvi vikend oktobra rezervisan je Porodični vikend. Mališani sa roditeljima moći će da pogledaju nove filmove, da se zabave u holovima ispred bioskopa i da dobiju poklone.

THE LORD OF THE DANCE 3D
10. oktobar
„Lord of the Dance 3D“ je snimak fantasitčnog nastupa ove plesne grupe, konvertovan u 3D. Nastup je obeležio povratak Majkla Fletlija, osnivača, koji se se na scenu vratio nakon 13 godina.

OPERA „LJUBAVNI NAPITAK“
Otvaranje sezone direktnih prenosa iz Metropoliten opere
13. oktobar, 18:55
Prva opera, koja će se direktno prenositi iz njujorškog Metropolitena na platna „Cineplexx“ bioskopa i koja će otvoriti opersku sezonu u bioskopu, je Donicetijev „Ljubavni napitak“. Glavnu ulogu izvodi Ana Netrebko, jedan od najtraženijih soprana današnjice.

8. KIDS FEST
Od 15. do 21. oktobra
Deo najpopularnijeg dečijeg festivala zabave – Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA – održaće se i u bioskopima „Cineplexx“ od 15. do 21. oktobra.

LED ZEPPELLIN: Celebration day
17. oktobar
Koncertni film „Celebration Day“ će 17. oktobra premijerno biti prikazan u 1500 bioskopa u više od 40 zemalja širom sveta.

OPERA „OTELO“, direktan prenos iz Metropolitena
27. oktobar, 18:55
Verdijeva opera „Otelo“, nastala prema istoimenoj tragediji Vilijama Šekspira, biće druga po redu, koja će se prenositi iz njujorškog Metropolitena.

NOĆ STRAHA
31. oktobar
U okviru bioskopske Noći straha 31. oktobra biće prikazan četvrti nastavak filma „Paranormalna aktivnost“, povodom Noći veštica.

Pročitajte i...